Beera Mhara Ramdev Re Lyrics In Hindi | बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स

Beera Mhara Ramdev Re Lyrics In Hindi | बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स | Rajasthani bhajan lyrics


Beera Mhara Ramdev Re Lyrics

Beera Mhara Ramdev Re mp3


Singer Name - Shyam Paliwal
नमस्कार साथियो जय बाबा रामदेव | जी हां आज हम आपके लिए रामदेवजी का अब तक का सबसे सुंदर भजन राजस्थानी लोकगीत भजन '' Beera Mhara Ramdev Re Lyrics '' लेकर आये हे | इस भजन को प्रसिद्ध गायक श्री श्याम पालीवाल और अश्मिता पटेल ने मिलकर गाया हे | इनकी सुरीली आवाज से ये भजन इतना मधुर हो गया हे की सुनने से मन प्रसन्न हो जाता हे |

इस भजन '' Beera Mhara Ramdev Re Lyrics '' में राजस्थानी लोकदेवता पांच पीरो में से एक श्री रामदेव बाबा को उनकी बहिन सुगना बाई करुण पुकार के साथ बुला रही हे की हे बीरा आपने मेरा ब्याह इतना दूर तो कर दिया हे पर अब तक आपने मेरा हाल चाल तक नहीं पूछा हे की में केसी हु क्या कर रही हु ठीक तो हु या नहीं | आपका कोई भी सन्देश मुझ तक नहीं आया हे |

हे बीरा लगता हे आप मुझे भूल गए हो | मुझे तो भी तो माता पिता की याद और पीहर की याद आती हे | ओ बीरा मेरे आप मुझे लेने आ जाओ ताकि में भी अपने माँ बाप से मिल सकू | इस भजन के लिरिक्स जितने अच्छे हे उतना ही मधुर और करुणाकारक इसका गीत हे की सुनने वाले की आँखों में आंसू आ जाते हे |


तो आइये आप और हम मिलकर '' रामदेवजी का सबसे सुंदर भजन lyrics  '' इस भजन को सुने और बाबा रामदेव की भक्ति का आनंद उठाये | आप इस भजन के बारे में अपने कमेंट हमें जरूर बताये |

Beera Mhara Ramdev Re Lyrics In Hindi | बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स | ओ बीरा म्हारा रामदेव रे lyrics

Beera Mhara Ramdev Re Lyrics

हो हो ....... हो हो……
बीरा म्हारा रामदेव , राणी नेतल रा भरतार |
ऐ कर लेवण आवज्यो , थारी बेनड करे पुकार ||

अळगी घणी परणाई वो बीरा जी।
ली नहीं साळ संभाळ |
ली नहीं साळ संभाळ |
जीव अमूंझे उण्डी ओरिया में |
जीव अमूंझे म्हारो ओरिया में |
अठे पड़े रे काल पर काल ||

ओ बीरा म्हारा रामदेव रे , बाई ने एकर लेवण आव |
अळगो बाई रो सासरो रे , ओ बीरा रे माता मिलन रो चाव ||

बेटी ने तो नेछो रेवे बीरा , बूढ़ा मायड़ बाप |
बेटी ने तो नेछो रेवे बीरा , बूढ़ा मायड़ बाप |
अळगो लिगन , लिखायो रे जोशी जी |
अळगो लिगन , लिखायो रे जोशी थाने |
खायो नही काळो सांप |
ओ बीरा म्हारा रामदेव रे , बाई ने एकर लेवण आव |
अळगो बाई रो सासरो रे , बीरा रे माता मिलन रो चाव ||

सासू जितरे सासरो रे बीरा , माता जितरे पीहर |
सासू जितरे सासरो रे बीरा , माता जितरे पीहर |
जद रे भोजाया घर आवसी हो बीरा |
जद रे भोजाया घर आवसी रे , म्हारो मनडो ना माने पीहर |
ए बीरा म्हारा रामदेव रे , बाई ने एकर लेवण आव |
अळगो बाई रो सासरो रे , ओ बाई ने माता मिलन रो चाव ||

एकर तो बीरा म्हाने ने बता दो थे तो , पिहरिया रा रुख |
एकर तो बीरा म्हाने ने बताई दो , पिहरिया रा रुख |
ना जाणु कद होवसी रे ,
ना जाणु कद होवसी रे , बीरा रूणिचा मे रुख |
के बीरा म्हारा रामदेव रे , बाई ने एकर लेवण आव |
अळगो बाई रो सासरो रे , बाई ने माता मिलन रो चाव ||

ओळु सुगना बेन री रे बीरा , कथा गावे पन्ना लाल |
ओळु सुगना बेन री रे बीरा , कथा गावे पन्ना लाल |
अब मत बिलखे बेनड़ी तू ,
अब मत बिलखे सुगना बेनड़ी वो , थाने रत्नो लेवन आय |
ओ बीरा म्हारा रामदेव रे , बाई ने एकर लेवण आव |
अळगो बाई रो सासरो रे , ओ बीरा रे माता मिलन रो चाव ||

Beera Mhara Ramdev Re Lyrics In English | बीरा म्हारा रामदेव रे लिरिक्स | Algo bai ro saasro re lyrics | O beera mhara Ramdev re lyrics


Beera Mhara Ramdev Re Lyrics

Ho Ho ……..Ho Ho…..
Beera mhara Ramdev , rani netal ra bhartaar.
E kar levan aavjyo , thari benad kare pukar.

Algi ghani parnaai vo beera ji.
Li nahi saal sambhal.
Li nahi saal sambhal.
Jeev amunjhe undi oriya me.
Jeev amunjhe mharo oriya me.
Athe pade re kaal par kaal.

O beera mhara Ramdev re , bai ne ekar levan aav.
Algo bai ro saasro re , o beera re mata Milan ro chaav.

Beti ne to nechho reve beera , budha mayad baap.
Beti ne to nechho reve beera , budha mayad baap.
Algo ligan likhayo re joshi ji.
Algo ligan likhayo re joshi thane.
Khaayo nahi kaalo saanp.
O beera mhara Ramdev re , bai ne ekar levan aav.
Algo bai ro saasro re , beera re mata Milan ro chaav.

Saasu jitre saasro re beera , mata jitre peehar.
Saasu jitre saasro re beera , mata jitre peehar.
Jad re bhojaaya ghar aavsi ho beera.
Jad re bhojaaya ghar aavsi re , mharo mando naa mane peehar.
E beera mhara Ramdev re , bai ne ekar levan aav.
Algo bai ro saasro re , o bai ne mata Milan ro chaav.

Ekar to beera mhane bata do the to , pihariya ra rookh.
Ekar to beera mhane batai do , pihariya ra rookh.
Naa jaanu kad hovsi re,
Naa jaanu kad hovsi re, beera runicha me rookh.
Ke beera mhara Ramdev re , bai ne ekar levan aav.
Algo bai ro saasro re , bai ne mata Milan ro chaav.

Olyu Sugna ben ri re beera , katha gaave Panna lal.
Olyu Sugna ben ri re beera , katha gaave Panna lal.
Ab mat bilkhe bendi tu,
Ab mat bilkhe sugna bendi vo , thane Ratno levan aay.
O beera mhara Ramdev re , bai ne ekar levan aav.
Algo bai ro saasro re , o beera re mata Milan ro chaav.


Beera Mhara Ramdev - Shyam Paliwal & Asmita Patel | Beera Mhara Ramdev Song | Shyam Paliwal | बीरा म्हारा रामदेव | Beera Mhara Ramdev | रामदेवजी का सबसे ज्यादा चलने वाला भजन बीरा म्हारा रामदेव | बीरा म्हारा रामदेव रे - सुगना की दर्द भरी पुकार भजन | बीरा रामदेव हो बीरा म्हाने एक बार लेवण आए | bira mhara ramdev re lyrics | बीरा म्हारा रामदेव लिरिक्स | अलगी घणी परणाई रे बीरा म्हारा रामदेव lyrics | greatbhajan lyrics । Baba Ramdev bhajan lyrics

एक टिप्पणी भेजें

0 टिप्पणियाँ