Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan | karni mata mhari vinti suno lyrics | करणी माता भजन

Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan | karni mata mhari vinti suno lyrics | करणी माता भजन


Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan
Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan

Song Credit Goes to -


Karni Ma Mhari VInati Suno mp3 song
Song – Karni Ma Mhari VInati Suno
Singer – Ramavtar Marwadi
Lyrics - Daleep Danodiya
Song Duration - 07:27 mins
Category - Karni Mata Ke Bhajan ( Bhakti Song )
Rajasthani bhajan
Label - PRG Music & Films Studio


नमस्कार साथियो जय करणी माता | आज हम आपके लिए राजस्थानी भजन " Karni Ma Mhari VInati Suno bhajan lyrics " लेकर आये हे | राजस्थानी भजनो की बात ही कुछ निराली होती हे | ये भजन करणी माता को समर्पित हे | करणी माता चारण कुल में जनमि थी | राजस्थान के बीकानेर जिले के देशनोक शहर में माता का भव्य मंदिर हे | जहा लाखो भक्त लोग इनके दर्शन के लिए आते हे | 

यहाँ की विशेष बात यह हे की इस मंदिर में अनेक चूहे विचरण करते रहते हे लेकिन एक भी चूहा किसी भी भक्त को नुकसान नहीं पहुँचता हे | इन चूहों को काबा कहते हे और इन सबमे विशेष बात हे की जिस किसी को भी सफ़ेद चूहा दिख जाता हे वो ऐसा मानना हे की उसकी मन्नत पूरी हो जाती हे | इस वजह के कारण ये मंदिर काबा वाला मंदिर और माता काबा वाली माता के नाम से प्रसिद्ध भी हे | इसलिए आज माता के एक शानदार और मधुर भजन आपकी सेवा में लेकर आये हे | 

इस भजन " थाने विनती करू में कर जोड़ भजन हिंदी लिरिक्स " को राजस्थानी गायक श्री रामावतार मारवाड़ी ने अपनी बुलंद आवाज में गाया हे | और करणी माता से हाथ जोड़कर विनती की हे की हे माता आप हम पर अपनी कृपा बनाये रखना | 

इस भजन " Thane Vinati Karu Me Kar Jod Bhajan हिंदी लिरिक्स " के लिरिक्स हिंदी और अंग्रेजी में निचे दिए गए हे | आप उन्हें पढ़े और भक्ति का आनंद ले | धन्यवाद जय करणी माता |


Karni Ma Mhari VInati Suno Lyrics in Hindi & English | थाने विनती करू में कर जोड़ करणी माता भजन | Karni Mata Song Lyrics


थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.
थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.

Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan
Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan

थारो नाम हे रिद्धु बाई थे चारण कुल में आयी |
Tharo naam he Riddhu bai the Charan kul me aayi.
थारो नाम हे रिद्धु बाई थे चारण कुल में आयी |
Tharo naam he Riddhu bai the Charan kul me aayi.
थारी महिमा वरणी ना जाई भगता रे मनड़े भायी |
Thari mahima varni na jaai bhagata re manade bhayi.
थारी महिमा वरणी ना जाई भगता रे मनड़े भायी |
Thari mahima varni na jaai bhagata re manade bhayi.
थारी शक्ति रो , हो थारी शक्ति रो |
Thari shakti ro , ho thari shakti ro.
थारी शक्ति रो पायो कोणी पार |
Thari shakti ro payo kani paar.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.
थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.

थारो देशनोक सरगासो भगता ने लागे प्यारो |
Tharo Deshnok surgaso bhagata ne laage pyaro.
थारो देशनोक सरगासो भगता ने लागे प्यारो |
Tharo Deshnok surgaso bhagata ne laage pyaro.
भगता री टोली आवे थारो बोले हे जयकारो |
Bhagata ri toil aave tharo bole he jaikaro.
भगता री टोली आवे थारो बोले हे जयकारो |
Bhagata ri toil aave tharo bole he jaikaro.
थारा टाबरिया ने हो थारा टाबरिया ने |
Thara tabariya ne , ho thara tabariya ne.
थारा टाबरिया ने हिवड़े लगाय |
Thara tabariya ne hivde lagaay.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.
थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.

भगता री आस पुरावो थे सबने गळे लगावो |
Bhagata ri aas puraavo the sabne gale lagaavo.
भगता री आस पुरावो थे सबने गळे लगावो |
Bhagata ri aas puraavo the sabne gale lagaavo.
थारा टाबर थाने पुकारे माँ मत ना देर लगावो |
Thara taabar thane pukare ma mat na der lagavo.
थारा टाबर थाने पुकारे माँ मत ना देर लगावो |
Thara taabar thane pukare ma mat na der lagavo.
माँ की ममता की हो माँ की ममता की |
Ma ki mamta ki , ho ma ki mamta ki.
माँ की ममता की यही हे मिसाल |
Ma ki mamta ki yahi he misaal.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.
थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.

दलीप जी मोली वाळो माँ टाबर भोळो भाळो |
Daleep ji moli valo ma taabar bholo bhalo.
दलीप जी मोली वाळो माँ टाबर भोळो भाळो |
Daleep ji moli valo ma taabar bholo bhalo.
थारी कीरत लिखू माँ करणी थे घट में करो उजाळो |
Thari keerat likhu ma Karni the ghat me karo ujaalo.
थारी कीरत लिखू माँ करणी थे घट में करो उजाळो |
Thari keerat likhu ma Karni the ghat me karo ujaalo.
थाने मनड़ा सु हो थाने मनड़ा सु |
Thane manada su , ho thane manada su.
थाने मनड़ा सु गावे रामावतार |
Thane manada su gaave Ramavtar.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.
थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.

Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan
Karni Ma Mhari Vinati Suno Rajasthani Bhajan

थाने विनती , हो थाने विनती |
Thane vinati , ho thane vinati.
थाने विनती करू में कर जोड़ |
Thane vinati karu me kar jod.
करणी माँ म्हारी विनती सुणो |
Karni ma mhari vinati suno.

करणी माँ म्हारी विनती सुणो राजस्थानी भजन लिरिक्स | काबा वाली माता के भजन | करणी माता का शानदार भजन | Rajasthani bhajan mp3 | Rajasthani Song | Karni Mata का बेस्ट भजन

आशा हे की आपको इस भजन " Thane VInati Karu Me Barambar करनी माता भजन " में आनंद आया हे और आपको ये भजन पसंद भी आया हे साथ ही नए नए राजस्थानी भजनो का आनंद लेने के लिए हमारी साइट https://www.greatbhajan.live को विजिट करते रहे | आपसे एक विनम्र निवेदन हे की यदि आपका इस पोस्ट से सम्बंधित कोई प्रश्न हो तो हमसे संपर्क जरूर करे | धन्यवाद | जय करणी माता |

एक टिप्पणी भेजें

0 टिप्पणियाँ