Sun Le Setha Wala Seth Lyrics Krishna Bhajan | सुण ले सेठां वाला सेठ सांवरिया लिरिक्स
Song Name - Sun Le Setha Wala Seth Sanwariya
Singer - Gokul Sharma
Lyrics - Gokul Sharma
Music - Sharma Brothers
Song Duration - 06:37 mins
Category - Krishna Bhajan
नमस्कार साथियो जय श्री कृष्णा | आज हम आपके लिए श्री कृष्णा के एक रूप सांवलिया सरकार को समर्पित एक बड़ा ही मधुर भजन " SUN LE SETHA WALA SETH LYRICS " लेकर आये हे | इस भजन में सांवलिया सेठ का जिक्र किया गया हे | राजस्थान के चित्तोडगढ जिले के मण्डफिया नाम की जगह पर सांवलिया सेठ का भव्य मंदिर हे | यहाँ लाखो की संख्या में लोग इनके दर्शन के लिए आते हे |
इस भजन को गायक श्री गोकुल शर्मा जी द्वारा गाया गया हे | ये भजन सुनने में बड़ा ही रोमांचक भजन हे | इस भजन के लिरिक्स यहाँ नीचे दिए गए हे | धन्यवाद |
Sun Le Setha Wala Seth Song And Lyrics | Krishna Bhajan Lyrics
हो कानुड़ा थोड़ा थोड़ा नोट खजाना भक्ता ने दे दे |
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
हो सुण लो सेठां वाळा सेठ थे मती लगावो देर |
Ho sun lo setha vala seth the mati lagavo der.
सुण लो सेठां वाळा सेठ थे मती लगावो देर |
Sun lo setha vala seth the mati lagavo der.
थे मती लगावो देर |
The mati lagavo der.
थारे भरिया रे भंडारा टोटा नाही रे पड़े |
Tahre bhariya re bhandara tota naahi re pade.
ओ थोड़ा थोड़ा नोट मारा कानुड़ा तू भक्ता ने दे दे |
O thoda thoda not mhara kanuda tu bhakta ne de de.
हो कानुड़ा थोड़ा थोड़ा नोट खजाना भक्ता ने दे दे।
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
खजाना भक्ता ने दे दे।
Khajana bhakta ne de de.
E Sanwra tu to he rakhwalo rujak roti deva valo.
तू तो है रखवाळो धंधा पानी चलावा वाळो |
Tu to he rakhwalo dhandha pani chalaba valo.
धंधा पानी चलावा वाळो |
Dhandha pani chalaba valo.
ओ थारी चौखट पे आयो कानूड़ा बनके भिखारी आज |
O thari chokhat pe aayo Kanuda banake bhikhari aaj.
ओ थोड़ा थोड़ा नोट मारा कानुड़ा तू भक्ता ने दे दे |
O thoda thoda not mhara kanuda tu bhakta ne de de.
हो कानुड़ा थोड़ा थोड़ा नोट खजाना भक्ता ने दे दे।
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
खजाना भक्ता ने दे दे।
Khajana bhakta ne de de.
अमल का पौधा लावे चांदी का लावे चांदी का लसण |
Amal ka podha laave chandi ka laave chandi ka lasan.
और सांवरिया मंडपिया में विराज्या भक्ता रा सिरमोर |
Aur Sanwariya mandpiya me virajya bhakta ra sirmor.
विराज्या भक्ता रा सिरमोर |
Virajya bhakta ra sirmor.
ओ थारी माया रो पार संवरा कोई ना पावे |
O thari maya ro paar sanwra koi na paave.
ओ थोड़ा थोड़ा नोट मारा कानुड़ा तू भक्ता ने दे दे |
O thoda thoda not mhara kanuda tu bhakta ne de de.
हो कानुड़ा थोड़ा थोड़ा नोट खजाना भक्ता ने दे दे।
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
खजाना भक्ता ने दे दे।
Khajana bhakta ne de de.
Sanwaro maya lutava valo eji mandfiya me reba valo.
माया लुटाबा वालो एजी मंडफिया में रेबा वाळो |
Maya lutava valo eji mandfiya me reba valo.
एजी मंडफिया में रेबा वाळो |
Eji mandfiya me reba valo.
ओ आछ्या आछ्या रे चढ़ावा अणगिणती रा आवे |
O aachhya aachhya re chadhava anginati ra aave.
ओ थोड़ा थोड़ा नोट मारा कानुड़ा तू भक्ता ने दे दे |
O thoda thoda not mhara kanuda tu bhakta ne de de.
हो कानुड़ा थोड़ा थोड़ा नोट खजाना भक्ता ने दे दे।
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
खजाना भक्ता ने दे दे।
Khajana bhakta ne de de.
ओ लिखदे सांवरिया सरकार गावे गोकुळ भजना मांय |
O likhde Sanwariya sarkar gaave Gokul bhajana maay.
लिखदे सांवरा सरकार गावे गोकुळ भजना मांय |
Likhde Sanwariya sarkar gaave Gokul bhajana maay.
गावे गोकुळ भजना मांय |
Gaave Gokul bhajana maay.
ओ म्हारा सांवरा तो काळा पण रूपाला रे श्याम |
O mhara sanwara to kala pan rupaala re Shyam.
ओ थोड़ा थोड़ा नोट मारा कानुड़ा तू भक्ता ने दे दे |
O thoda thoda not mhara kanuda tu bhakta ne de de.
हो कानुड़ा थोड़ा थोड़ा नोट खजाना भक्ता ने दे दे।
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
खजाना भक्ता ने दे दे।
Khajana bhakta ne de de.
हो सुण लो सेठां वाळा सेठ थे मती लगावो देर |
Ho sun lo setha vala seth the mati lagavo der.
सुण लो सेठां वाळा सेठ थे मती लगावो देर |
Sun lo setha vala seth the mati lagavo der.
थे मती लगावो देर |
The mati lagavo der.
थारे भरिया रे भंडारा टोटा नाही रे पड़े |
Tahre bhariya re bhandara tota naahi re pade.
ओ थोड़ा थोड़ा नोट मारा कानुड़ा तू भक्ता ने दे दे |
O thoda thoda not mhara kanuda tu bhakta ne de de.
Ho Kanuda thoda thoda not khajana bhakta ne de de.
खजाना भक्ता ने दे दे।
Khajana bhakta ne de de.
0 टिप्पणियाँ